Hadsten Sangforening

Stiftet 1894

Det blev en usædvanlig generalforsamling i Hadsten Sangforening mandag den 6. november 2017.

Den aften blev 6 nye sangere optaget i koret.

Ingen kan huske noget tilsvarende er sket, det vil sige i de sidste godt 70 år.

Det er ganske svært for en del mandskor rundt om i landet at få tilgang af nye sangere. Enkelte kor oplever at måtte reducere eller simpelt hen lukke.

På den baggrund er vi i Hadsten Sangforening både glade og lidt stolte over den markante tilgang.

Der blev også uddelt jubilæumsnåle i løbet af aftenen, både for 35 og 40 år som sanger. Dog var Søren Dyrbye topscorer med 55 års jubilæum.

Korets nuværende 37 sangere fylder godt, både fysisk og sangmæssigt. Sangforeningens eget sangerhus kan dog fortsat let rumme de mange sangere, så vi ser optimistisk på fremtiden.

Finn N. Hansen

Formand

De 6 nye sangere. Formanden Finn N. Hansen til højre.Søren Dyrbye lykønskes med 55 års jubilæumsnålen.